Advertisements
 
 

I Love My Work


Indonesia,  April 2, 2011

Who cares about garbage ? Maybe only a little people care about this. A little people care about what happen next to the garbage ?  What should we do about this ? How to control this garbage ? and so on ,,, so many questions on that related to people who cares about garbage.

But,, most of all, there’s a good question. “Is there anything that we can do to make this garbage more useful ?” And the answer is we can find on this way.

It is PT. HARVESTINDO INTERNATIONAL located in Kampung Picung RT 003 RW 005 Pasar Kemis Tangerang Banten Indonesia 15560. Phone number : +6221 59353354 / +6221 59353323 and Fax number : +6221 5935 3349 do recycle PET (Polyethylene terephthalate) become PSF (Polyester Staple Fiber) for local and export trades. We purchase our raw material such as PET Bottle, PET Preform, PET Blocks or PET Chips from import (Europe, Asia, Australia, America even Africa area) and local supplier (Indonesia).

So, here I am, I have been working here from March, 2008 until now, handle all local purchase raw material. I love this work. I got new information about PET and PSF.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

~ by keishinta on April 2, 2011.

8 Responses to “I Love My Work”

  1. Kei bgm sih cara buat slide show foto nya? 😀

    Like

    • hohohoho, saudaraku yg satu ini merendah bgt deh,,, ato sengaja ngetessss ak yeeeee 😛 hahhahahahaha becanda say…..
      Caranya,,,,
      1. Kl topiknya sdh km publish,,,, km msk ke edit
      2. Abis pilih edit,,, pasti kan ke draft topik tuhhhh, trus liat toolbar bagian atas yg ada bold, italic, numering dll dsb
      3. Kl topiknya blm dipublish km langsung klik di toolbar bagian atas yg ada bold, italic, numering dll dsb
      4. Nah,, i toolbar km cari deh,,, INSERT IMAGE
      5. Udah di INSERT IMAGE, km pasti ditanya mau ditanya ambil sumber data dr mana ?? ak biasanya ambil dr data komputer ak jd select file dr drive D: aku
      6. Nah,,, ini yg MENENTUKAN say. KALO KM SELECT FILE YG MAU DI INSERT CUMA 1 (SATU) FOTO PASTI GA AKAN BISA DIBIKIN SLIDE FOTO. MINIMAL 2 (DUA) FOTO.
      7. Kl 2 (dua) foto bs milih SLIDE ato model Galery.
      8. Pertanyaan ini muncul setelah km ditanya posisi gambarnya mau centre, right or left.
      Coba dl say,,,, kl blm jelas kasi kbr yah.
      Thanks 😉

      Like

  2. iya beneran belum pernah tau klo buat slide show, mauliate Kei ntar coba ku praktekkan ya 😉

    Like

    • okok, kita sama2 belajar kok say, byk juga yg blm ak tau,,, spt bgmn cara menemukan cowo yg tepat hahhahahhaa 😀
      Ntar kl ada mslh kasi tau aja say, senang bs membantu 😉

      Like

  3. Kei aq sdh bisa bikin slide show nya, makasih ya buat petunjuknya 😉

    Like

  4. […] I Love My Work […]

    Like

  5. […] Dampak tidak langsung demi kemajuan bangsa Indonesia dan program Indonesia #BebasSampah2020 bisa terwujud. Dengan bekerja di pabrik ini secara tidak langsung saya sudah memberikan kontribusi untuk Indonesia juga secara tidak langsung, that’s why I love My Work. […]

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: